Neem ook de wissel naar succes 0512-764441

Coaching in Drachten

Spoor10 is jouw reisplanner

Om succesvol te zijn, moet je als persoon bereid zijn om open te staan voor zelfreflectie. Spoor10 is jouw reisplanner om je doelen te verwezenlijken en je kwaliteiten maximaal te benutten


Persoonlijke coaching

Jij als persoon bezit kernkwaliteiten. Je bent uniek en er is maar één persoon op de hele wereld zoals jij! In persoonlijke coaching gaan we jouw reisdoel bepalen en coachen we jou om je kernkwaliteiten te ontdekken en optimaal te benutten


Bedrijfscoaching

Inmiddels heb je de keuze gemaakt om je droom te verwezenlijken en je eigen bedrijf te starten. De omstandigheden waardoor iemand deze keuze maakt, kan per persoon verschillen. Vaak loop je tegen veel vraagstukken aan, zoals:

  • Hoe benader ik mijn klanten?
  • Wat is mijn omzetdoelstelling?
  • Wat moet mijn winstmarge zijn?
  • Hoe richt ik een goede administratie in?
  • Hoe onderhoud ik een langdurige relatie met mijn klanten?
  • Op welke manier zorg ik ervoor dat de klant kiest voor mij als bedrijf?

Door middel van verschillende methodes helpt Spoor10 jou succesvol te zijn als ondernemer. Ons 5 stappenplan heeft menig ondernemer al op het goede spoor geholpen!

Dit kan ook betekenen dat wij een kijkje in de keuken komen nemen om je bedrijf optimaal te kunnen begeleiden.


Teambuilding

Binnen je organisatie wil je de kwaliteiten van elk persoon optimaal benutten. Een organisatie staat of valt met goede afspraken, duidelijke communicatie en een prettige sfeer.

Dit kan door omstandigheden uit balans zijn geraakt.

Spoor10 zorgt dat de trein weer in de juiste rail loopt. Ook als je aan het begin staat van je organisatie helpt Spoor10 je om de kernkwaliteiten van elk persoon te ontdekken, om zo tot een bloeiende organisatie te komen.


Budget coaching

Spoor10 kan je helpen om een beter inzicht te krijgen in je financiële huishouding. Het is zaak om balans te krijgen in je inkomsten en uitgaven.

Wij maken gebruik van efficiënte tools om ervoor te zorgen dat je in januari weet wat je in december overhoudt! Zo wordt je reisdoel duidelijk en kalmer.

Ook stappen maken naar succes?

Neem vrijblijvend contact op met Spoor10. Bel ons op 0512-764441 of vul het contactformulier in.