Neem ook de wissel naar succes 0512-764441

Mediatior Drachten

Voor als je in een vervelende situatie zit en niet tot een oplossing komt

Ben je in een vervelende situatie gekomen en kom je niet tot een oplossing? Vaak moeten we in veel van dit soort situaties met elkaar verder, of je wilt of niet.

Voor elk conflict bestaat een oplossing, die voor alle partijen acceptabel is.

Ook al is het conflict zo hoog opgelopen dat je de oplossing niet meer ziet, dan kan Spoor10 je helpen door middel van mediation.

Spoor10 staat voor conflictbemiddeling waarbij je als partijen zelf de oplossing zoekt met behulp van een mediator.

Spoor10 is als onafhankelijke bemiddelaar en mediator de juiste partij om jullie communicatie weer op gang te brengen en jullie conflict op te lossen.

Echtscheiding

Tot de dood ons scheidt. Helaas is dit niet de werkelijkheid. Soms zit je beiden op een ander spoor, naar elk een andere horizon. Toch heb je een verantwoordelijkheid voor jezelf, je partner en je kinderen om die scheiding voor de dood op een rustige en goede manier te regelen.

Spoor10 zorgt voor een open communicatie en goede afspraken om een nieuw leven te beginnen na je huwelijk.


Ouderschapsplan

“Papa en mama hebben ruzie en gaan nu uit elkaar. Hoe komt het voor ons?” Je wilt niet dat je kinderen een levenslang trauma overhouden aan het feit dat papa en mama niet meer samen leven.

Je hebt een verplichting naar je kinderen toe, om samen papa en mama te blijven en daarom is het belangrijk om goede afspraken te maken en die vast te laten leggen in een ouderschapsplan

Spoor10 is gespecialiseerd in het opstellen van persoonlijke ouderschapsplannen.


Zakelijke conflicten

Je maakt veel afspraken welke contractueel zijn vastgelegd. Maar wanneer er een grijs gebied is van interpretatie van afspraken kan er een zakelijk conflict ontstaan. Dit kan zijn tussen werkgever-werknemer, ondernemer-overheid, ondernemers onderling en werknemers onderling.

Spoor10 zorgt ervoor dat partijen weer met elkaar in gesprek komen om samen een oplossing te zoeken door middel van een open communicatie en een positieve instelling.  Zo kun je samen het nieuwe reisdoel bepalen en een nieuwe horizon tegemoet gaan.

Meer weten over mediation?

Neem vrijblijvend contact op met Spoor10. Bel ons op 0512-764441 of vul het contactformulier in.